Privé diner en HaykeKookt

Bij HaykeKookt en KookaandeZaan ben je aan het juiste adres voor een privé lunch, diner of feest. Een bijzondere en sfeervolle locatie, exclusief beschikbaar en ook nog direct aan het water!

 

Je kunt bij KookaandeZaan geheel privé en naar eigen wens borrelen, lunchen of dineren. HaykeKookt staat aan het aanrecht en heeft de regie maar een professionele chef mag de keuken van ons huren. 

 

HaykeKookt verzorgt ook jouw cluinaire gelegenheid op locatie, dus in je huis of op een externe locatie door heel Nederland, België en Frankrijk. Maar ook zelfs ver daarbuiten zoals in Mozambique op Colina Verde

 

Een diner wordt in een persoonlijk gesprek afgestemd. Wat zijn de wensen, wie zijn de gasten, hoe laat worden de gasten verwacht, zijn er dieëten waarmee we rekening mogen houden. Aan alles wordt gedacht, dat kun je aan ons en onze ruime professionele ervaring (sinds 2001) overlaten. 

 

We hebben de tafels gedekt en ontvangen de gasten met een heerlijk glas waarna de gelegenheid kan beginnen. Natuurlijk zullen zij opmerkingen maken over de fijne ambiance en sfeer die wij met elkaar hebben gecreëerd. Of het nu bij KookaandeZaan is of op locatie, je hebt een goede keuze gemaakt!