Wij verzorgen met groot plezier voor jullie een workshop bij KookaandeZaan! En we houden ervan als je met het team, familie of gezin bij ons komt voor een gezellige avond waarbij je onder genot van een lekker wijntje de maaltijd of een deel van de maaltijd bereiden.

 

Bij KookaandeZaan overleggen we zo'n workshop vooraf met jou als opdrachtgever. Waar heb je zin in, wat vind je leuk? En omdat we naar jullie wensen hebben geluisterd geven we er een eigen 'thema' aan, voor iedereen wel zo gezellig. Maar verse pasta draaien wil meestal iedereen. En ook kinderen kunnen het na een heldere uitleg.

 

Belangrijk om te weten is dat gebruikte ingrediënten zoveel als mogelijk biologisch zijn en dat we werken met respect voor natuur en seizoen. Geen aardbeien in de winter en geen asperges in maart! Ook dat hoort bij een goede workshop.

 

Kom je met een groep en is je budget toereikend? We kunnen de culinaire workshop ook combineren met een lezing, een wijnproeverij of een film. Er is veel mogelijk in de oude Honigfabriek en bij KookaandeZaan. Het doel is een mooie herinnering en gelegenheid neer te zetten.

 

Mail naar info@KookaandeZaan.nl voor meer informatie.

Het is mogelijk gasten uit te nodigen voor het diner die niet deelnemen aan de workshop. Kosten blijven gelijk.